Uni Roof Topcoat

ClimateCooler Uni Topcoat er en speciel Total Solar Reflektion tagmaling der anvendes på almindelig tage af fibercement, betontagsten, teglstenstage mv. Produktet bygger på specielle varmestabiliserende bindemidler med god vedhæftningsevne og fleksibilitet på op til 200 % ovenpå vanskelige underlag. ClimateCooler Uni TopCoat er udviklet og baseret på de nyeste malingsteknologier som er sammensat på en helt ny og effektiv måde. Climatecooler Uni er opbygget med specielle solreflekterende og varmestabile pigmenter, varmefaste bindemidler, UV stabiliserende additiver og nanosilaner som tilfører en stor selvrensende effekt m.m.
Tagoverfladen får unikke egenskaber der reflekterer UV og IR strålerne fra solen, og dermed nedsætter overfladens varmeoptagelse med op til 40 % og sænker tagtemperaturen med 20-25° C.

ClimateCooler Uni er den ultimative beskyttelse af taget mod sol, regn, frost og forlænger tagets levetid med mange år. Samtidig vil det fremstå flot og smukt malet, da man undgår den extreme opvarmning et normalt behandlet tag ellers er udsat for. Desuden vil man også undgå unødvendig stor varmepåvirkning.

Foretag altid prøveopstrøg for produktet og overfladens forenelighed.

Det anbefales at vedligeholde nymalede tage med en behandling med Iso A-Clean ca. hvert 2 år for at holde en pæn og ren overflade.

Wulff Tagmaling · Sellerupvej 46 · 7080 Børkop · © Copyright Wulfftagmaling 2013

Tlf: 20675706 · E-mail: kontakt@wulfftagmaling.dk